Παναθηναϊκός: Ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού» για χάρη του Τερίμ

    Ημερομηνία:

    Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα σελίδα με την έλευση του Φατίχ Τερίμ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Τούρκος μεγιστάνας Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «πράσινων» για να προβάλει τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

    Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, έκανε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να προβάλει τα παιχνίδια των «πράσινων» και στην Τουρκία.

    Άλλωστε ο 70χρονος προπονητής δεν είναι κάποιο τυχαίο όνομα, αφού αποτελεί ένα από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, με πολλούς τίτλους και μια αξιομνημόνευτη παρουσία και στην Εθνική ομάδα.

    Όλα αυτά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα στην τηλεοπτική πλατφόρμα «EXXEN» της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Mr.Survivor ο οποίος έχει στενή σχέση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο να θέλει να μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια της ομάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...