Πρόταση γάμου στον «αέρα» στην πτήση Αθήνα-Χανιά

    Ημερομηνία:

    Επιχειρηματίας από τα Χανιά έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα στο… αεροπλάνο.

    Το στιγμιότυπο κατέγραψε φίλος του ζευγαριού και η Aegean Airlines το ανέβασε στα stories της στο Instagram.

    Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Oscar Suites στον Πλατανιά Χανιών, Δημήτρη Κατάκη και την σύντροφο του, Μαίρη Κακλαμάνου, οι οποίοι ταξίδευαν χθες από Αθήνα προς Χανιά με πτήση της Aegean Airlines.

    Screenshot_20201224_191829

    Ο επιχειρηματίας σηκώθηκε από την θέση του και γονάτισε μπροστά στην σύντροφό του παραδίδοντας στα χέρια της το μονόπετρο δαχτυλίδι με τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροσκάφους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

    Λίγο αργότερα το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο ανέβηκε  στο Instagram του ζευγαριού αλλά και στον λογαριασμό της Aegean, εισπράττοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

    frixos

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Τροχαίο με μεθυσμένο οδηγό στην Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

    Τροχαίο στις 6.30 το πρωί στην οδό Αγίου ιωάννη...

    Βορίζια: Κοντά στον εντολέα και τον κατασκευαστή της βόμβας οι αρχές – Συνεχίζονται οι έρευνες για τα όπλα

    Δύο παράλληλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση...

    Σύλληψη δύο Ουκρανών για τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα

    Δύο Ουκρανοί ηλικίας 29 και 38 ετών συνελήφθησαν ύστερα από...

    Στο Αίγιο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

    Επίσκεψη στο Αίγιο πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε...