Πρόταση γάμου στον «αέρα» στην πτήση Αθήνα-Χανιά

    Ημερομηνία:

    Επιχειρηματίας από τα Χανιά έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα στο… αεροπλάνο.

    Το στιγμιότυπο κατέγραψε φίλος του ζευγαριού και η Aegean Airlines το ανέβασε στα stories της στο Instagram.

    Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Oscar Suites στον Πλατανιά Χανιών, Δημήτρη Κατάκη και την σύντροφο του, Μαίρη Κακλαμάνου, οι οποίοι ταξίδευαν χθες από Αθήνα προς Χανιά με πτήση της Aegean Airlines.

    Screenshot_20201224_191829

    Ο επιχειρηματίας σηκώθηκε από την θέση του και γονάτισε μπροστά στην σύντροφό του παραδίδοντας στα χέρια της το μονόπετρο δαχτυλίδι με τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροσκάφους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

    Λίγο αργότερα το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο ανέβηκε  στο Instagram του ζευγαριού αλλά και στον λογαριασμό της Aegean, εισπράττοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

    frixos

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...