Συνελήφθη 32χρονος – Έκλεψε 290.000 ευρώ από πασίγνωστη Ελληνίδα επιχειρηματία

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν οι Αρχές καθώς σε βάρος του 32χρονου άνδρα έχει γίνει καταγγελία για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από πασίγνωστη Ελληνίδα επιχειρηματία.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο 32χρονος άρπαξε από την γνωστή επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική.

    Στη συνέχεια φαίνεται πως ο άνδρας, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στο εξωτερικό. Εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και συνελήφθη. Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο 32χρονος εκδόθηκε στην Ελλάδα, ενώ μάλιστα πριν από μερικές ημέρες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά, προστάτη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας – φωτό

    Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάστηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025 η...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΣΑΧΙΝΙΔΗ   ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΤΩΝ:75   Θανόντα κηδεύουμε Δευτέρα 20-10-2025 και ώρα ...

    Στην Αιγείρα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

    Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος...