Ξεκινά το τουριστικό project των 250 εκατ. ευρώ στη Σκαφιδιά Ηλείας

    Ημερομηνία:

    Σε τροχιά υλοποίησης αναμένεται να τεθεί το 2024 το οικιστικό project που έχει δρομολογήσει στη Σκαφιδιά Ηλείας ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των Aldemar Resorts, με στόχο την ολοκλήρωση της α’ φάσης του έργου μέσα στο 2025.

    Η επένδυση, για την οποία έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις, είναι προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ και θα υλοποιηθεί σε μία έκταση 262 στρεμμάτων, εκ των οποίων δομήσιμα είναι τα 100.000 τ.μ.

    Βάσει σχεδιασμού, οι κατοικίες που θα αναπτυχθούν θα έχουν εμβαδόν μεταξύ 90 τ.μ. και 250 τ.μ., χωρίς, ωστόσο, να έχει καθοριστεί επακριβώς ο αριθμός τους. Ανάλογα με το μέγεθός τους, θα αναπτυχθούν από 500 έως 700 κατοικίες, καθεμία από τις οποίες θα συνοδεύεται από κήπο και θα κατασκευαστεί με γνώμονα την αειφορία. Οι τιμές πώλησης των κατοικιών δεν θα υπερβούν τα 5.000 ευρώ/τ.μ. και θα απευθύνονται σε επενδυτές μέσης και ανώτερης τάξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πότε γίνεται δέσμευση λογαριασμού και τι πρέπει να κάνουμε για να τον αποδεσμεύσουμε

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχουν 4,8 εκατομμύρια οφειλέτες με...

    Ο Προαστιακός που Εξαφάνισε το Τρένο – Εκπληκτικό βίντεο… για την κατάντια της Πάτρας

    Η αρχική σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Πάτρας ολοκληρώθηκε σε μόλις 5...

    “Εξαφανίζονται” οι Έλληνες – Καμπανάκι για ασφαλιστικό και οικονομία

    Αντιμέτωπη με μια βαθιά δημογραφική κρίση βρίσκεται η Ελλάδα, αφού το...

    Διαζύγιο: Πώς επηρεάζει την ανάπτυξη των παιδιών – Mελέτη σε 62.000 νήπια απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b6%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84/