Κόρινθος: Ρομά τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της πόλης

    Ημερομηνία:

    Το επεισόδιο με τους Ρομά έγινε παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην Κόρινθο, μέρα μεσημέρι και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, όπου στεγάζονται πολλές επιχειρήσεις.

    Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ρομά για άγνωστη αιτία λογομάχησαν στο κέντρο της Κορίνθου και έφτασαν να πιαστούν στα χέρια.

    Η κατάσταση σύμφωνα με το KorinthosTv βγήκε εκτός ελέγχου, με τους καταστηματάρχες να κλείνονται έντρομοι στα μαγαζιά τους για να γλιτώσουν από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι νεαροί Ρομά.

    Ενδεικτικά είναι τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας, Χρήστος Βλαχοπάνος.

    Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε 27 προσαγωγές εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτοιμα γεύματα: Από το ψυγείο ή την κατάψυξη, στο πιάτο μας για κατανάλωση

    Από το ψυγείο, την κατάψυξη ή το ράφι του...

    Πώς πέτυχε η εταιρεία που πίστευε ότι το κέρδος είναι βρόμικη λέξη – Έχανε 1 εκατ. την ημέρα

    7 Απριλίου 1891 Γεννιέται στη Δανία ο Ole Kirk Christiansen,...

    «Καμπανάκι» για τη δημόσια υγεία από τις πρόσφατες πυρκαγιές-Τι είπαν οι επιστήμονες στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

    Tης Ελένης Γεωργοπούλου «Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής υπάρχουν παράγοντες...