Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον φαντάρο φίλο της για βιασμό ανήμερα τα Χριστούγεννα

    Ημερομηνία:

    Πήγε να δει τον φαντάρο φίλο της  που ήταν σε άδεια, την ημέρα των Χριστουγέννων,  και εκείνος τη βίασε. Αυτό ανέφερε η 22χρονη στους αστυνομικούς σε τμήμα της Δυτικής Αττικής  όταν  την επόμενη ημέρα πήγε με την μητέρα της να καταγγείλει το βιασμό της.

    Σύμφωνα με την καταγγελία που παρουσιάζει η «Ζούγκλα»  η 22χρονη ισχυρίστηκε ότι στις εννιά το βράδυ των Χριστουγέννων  πήγε στο σπίτι του φίλου της .

    Όταν μπήκε στο σπίτι εκείνος την αγκάλιασε και άρχισε να τη φιλάει και στη συνέχεια την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα  και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα.

    Η κοπέλα –  όπως δήλωσε –  του έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του και προσπαθούσε ταυτόχρονα να ξαναντυθεί .

    Όμως  ο 25χρονος δεν την άκουσε  και τη βίασε. Η κοπέλα προσπαθούσε να ξεφύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα  εξαιτίας της σωματοδομής  του φίλου της ,σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

    Η 22χρονη βρισκόμενη σε σοκ  έφυγε από το σπίτι στις δέκα και μισή το βράδυ και την επόμενη ημέρα πήγε στους αστυνομικούς όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της.

    Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή  όπου από την πρώτη εξέταση δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ λήφθησαν και δείγματα  για εξέταση DNA .

    Ο 25χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πράξη τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας με την οποία όπως παραδέχεται και η ίδια διατηρούν ελεύθερη σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2023.

    Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 9 στους 10 δεν γνωρίζουν πώς λέγεται το σάντουιτς στα ελληνικά

    Το σάντουιτς είναι μία από τις πολλές ξένες λέξεις...

    Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

    Κατά την τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ...

    Ματίνα Παγώνη για το βρέφος με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: «Από φωτογραφίες δεν βγάζουμε διαγνώσεις»

    Στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, συνεχίζει να...