Ο Γιώργος Σύρμος παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παραμένει ο Γιώργος Σύρμος, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.

    Ο Γιώργος Σύρμος είναι οικονομολόγος και είναι στο πλευρό του κ. Φαρμάκη από την αρχή της θητείας του ως Περιφερειάρχης, το 2019, ενώ έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και πριν από το 2019.

    Περνώντας στο πεδίο της Διοίκησης διαμόρφωσε ήδη από την προηγούμενη θητεία το προφίλ προσφιλούς, συνθετικού και αποτελεσματικού στελέχους, επιδόσεις σημαντικές για να  παραμείνει στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη.

    Έχει σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και το γεγονός πως παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα, φανερώνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κ. Φαρμάκη προς το πρόσωπό του, αλλά και την αναγνώριση της συμβολής του στο περιφερειακό έργο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο μοναδικός πορτοκαλί καρχαρίας στον κόσμο

    Αυτός ο εκπληκτικός, έντονα πορτοκαλί καρχαρίας είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός του είδους του, και...

    Φωτιές, πλημμύρες και αυθαίρετα: Kρυφή απειλή για χιλιάδες χτίσματα, οδηγός με 13 ερωτήσεις – απαντήσεις

    Η αντιπλημμυρική προστασία των πόλεων πρέπει σύμφωνα με ειδικούς να στηριχθεί...