TikTok Μητσοτάκη για τα χρωματιστά τιμολόγια: Ο ανταγωνισμός λειτούργησε, οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές

    Ημερομηνία:

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο TikTok αναφέρεται στα νέα τιμολόγια ρεύματος που τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η δημιουργία των 3+1 τιμολογίων (πράσινο, πορτοκαλί, μπλέ, κίτρινο) βοήθησε στο να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Πλέον όπως λέει ο πρωθυπουργός υπάρχει καλύτερη διαφάνεια στη σύγκριση των τιμών και οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές για να μπορέσουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

    Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η μέση τιμή για τον Ιανουάριο διαμορφώνεται περίπου 13,5 λεπτά η κιλοβατόρα ενώ τον Δεκέμβριο ήταν 14,5 λεπτά η κιλοβατώρα με την επιδότηση. Παράλληλα έσπευσε να υπενθυμίσει τη στήριξη της κυβέρνησης στους πραγματικά ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και εκείνους που επιλέγουν για να θερμανθούν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό θα γίνει με έκτακτο βοήθημα που αφορά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο.

    Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης συστήνει στους πολίτες να μπουν στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ όπου εκεί θα δουν όλες τις πληροφορίες για τα νέα τιμολόγια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξόρμηση στην Κίμωλο

    Μια ολιγοήμερη απόδραση στην Κίμωλο πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου,...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Ο Καθρέφτης της Κάλπης

    Του Θέμη Μπάκα Η δημοκρατία δεν είναι απλώς δικαίωμα επιλογής....

    Δυτ. Ελλάδα: Νταλίκα φορτωμένη άχυρο λαμπάδιασε στον Ε65 στο ρεύμα προς Λαμία (Βίντεο)

    Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 21/08...