“Έφυγε” ο Αποστόλης Γκαβός, τελευταίος εν ζωή από τους γονείς των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Γκαβός και κηδεύετε σήμερα στις 3.00 μμ από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σταροχωρίου της ομώνυμης κοινότητας, του Δήμου Ερυμάνθου.

    Ο αείμνηστος Αποστόλης Γκαβός πατέρας του Ήρωα της Κύπρου Χρήστου Γκαβού ήταν ο τελευταίος εν ζωή από τους γονείς των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου .

    Μέχρι το τέλος του είχε το Χρήστο του πάντα στη κουβέντα του και το παράπονο που έφυγε τόσο νέος. Ο Χρήστος είχε μετατεθεί στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου 1974 και στις 16 Αυγούστου κατά την ηρωική μάχη της ΕΛΔΥΚ έχασε τη ζωή του .

    Το Δ.Σ. της ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στο γιο του Γιώργο , που είναι και μέλος του Δ.Σ. Να σημειωθεί ότι από το καταστατικό της ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ οι οικογένειες των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου είναι επίτιμα μέλη της .

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Θα τον θυμόμαστε πάντοτε , θα τον μνημονεύουμε και θα τον έχουμε στη καρδιά μας .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ποιος ήταν ο Οσιος Μωυσής που εορτάζει σήμερα Πέμπτη

    Η Γιορτή σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025. Γιορτή της Ορθοδοξίας: Ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο Νοσοκομείο ο Αγιορείτης γέροντας Β. Ποντικάκης

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 90χρονος σεβάσμιος πολιός...

    ΠΑΤΡΑ: Το σύμβολο του Μαρκάτου τη δεκαετία του ’60 – ΦΩΤΟ

    Δεκαετία του 1960, το μπακάλικο του Σπυρόπουλου στο Μαρκάτο,...

    O νικητής του BIG BROTHER σχολιάζει το χορτάρι… ζούγκλα στη Λακκόπετρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/o-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-big-brother-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9/