“Έφυγε” ο Αποστόλης Γκαβός, τελευταίος εν ζωή από τους γονείς των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Γκαβός και κηδεύετε σήμερα στις 3.00 μμ από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σταροχωρίου της ομώνυμης κοινότητας, του Δήμου Ερυμάνθου.

    Ο αείμνηστος Αποστόλης Γκαβός πατέρας του Ήρωα της Κύπρου Χρήστου Γκαβού ήταν ο τελευταίος εν ζωή από τους γονείς των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου .

    Μέχρι το τέλος του είχε το Χρήστο του πάντα στη κουβέντα του και το παράπονο που έφυγε τόσο νέος. Ο Χρήστος είχε μετατεθεί στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου 1974 και στις 16 Αυγούστου κατά την ηρωική μάχη της ΕΛΔΥΚ έχασε τη ζωή του .

    Το Δ.Σ. της ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στο γιο του Γιώργο , που είναι και μέλος του Δ.Σ. Να σημειωθεί ότι από το καταστατικό της ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ οι οικογένειες των Αχαιών Ηρώων της Κύπρου είναι επίτιμα μέλη της .

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Θα τον θυμόμαστε πάντοτε , θα τον μνημονεύουμε και θα τον έχουμε στη καρδιά μας .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισβολή στο 3ο ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου – 21χρονος εξωσχολικός χαστούκισε τη διευθύντρια και συνελήφθη

    Επεισόδιο έγινε το μεσημέρι, γύρω στις 12:30 στη Σιβιτανίδειο...

    Ιταλίδα επιχειρηματίας πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση σε νοσοκομείο της Τουρκίας

    Η Μιλένα Μαντσίνι, μια 50χρονη επιχειρηματίας, θέλησε να πάει...

    «Γιατρός» έκανε επεμβάσεις σε άνδρες μέσα στο αυτοκίνητό του – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να εμφυτεύει μαργαριτάρια

    Σοκ έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος...

    Ποιό είναι το ένα πράγμα που χρειάζεται κάθε ζώδιο για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο;

    Αυτό που κάνει τους ανθρώπους πραγματικά ευτυχισμένους στη ζωή είναι διαφορετικό για τον...