ΠΑΤΡΑ: Στο 50% κάτω η πτώση της κίνησης στις λαϊκές τις μέρες των γιορτών

    Ημερομηνία:

    Κάτω του 50% έφτασε η πτώση στις λαϊκές αγορές της Πάτρας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σε σύγκριση με τις μέρες πριν από τις γιορτές.

    Σύμφωνα με τους αγρότες, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές που βγάζουν από τις λαϊκές το μεροκάματο τους και περιμένουν να ζήσουν από τα χρήματα αυτά τις οικογένειες τους, ήταν η χειρότερη εορταστική περίοδος των τελευταίων ετών για τις λαϊκές.

    Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο κόσμος έχει μάθει πλέον να ψωνίζει κυρίως από σούπερ μάρκετ, επιλέγοντας τυποποιημένα είδη και αφήνοντας για τα όσα κενά έχει στα ράφια του νοικοκυριού του, τα μίνι μάρκετ.

    Οι λαϊκές είναι εκτός των επιλογών των νέων νοικοκυριών και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες που πάνε και αγοράζουν από τους πάγκους των μικροπωλητών είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

    Κι όλα αυτά ενώ στις λαϊκές συναντάει κανείς τις πιο φθηνές τιμές της αγοράς στα περισσότερα είδη. Η τεράστια πτώση της κίνησης των λαϊκών την εορταστική περίοδο ήταν το κερασάκι που ήρθε για να δέσει στην τούρτα και έχει προβληματίσει πολλούς από τους μικροπωλητές που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...