ΣΥΝΤΑΓΗ: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Για το τηγάνισμα

    Μερίδες: 4-6
    1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από λάπα (ή ό,τι επιθυμείτε)
    100 γρ. ψωμί τοστ χωρίς την κόρα, τριμμένο
    1 κουτ. γλυκού ξίδι
    2 αυγά
    1 μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο
    1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
    1/2 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
    1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
    1 κουτ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη, τριμμένη
    1 γεμάτη πρέζα ανθό αλατιού
    1 πρέζα μαύρο πιπέρι
    80 ml ε.π. ελαιόλαδο
    2 κουτ. σούπας νερό κρύο
    πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
    150 γρ. αλεύρι
    150 γρ. αλεύρι

    Tips

    Το 20% του κιμά να είναι λίπος και να είναι περασμένο μία φορά από τη μηχανή. Έτσι τα κεφτεδάκια θα βγουν πιο αφράτα και ζουμερά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Γεμάτα … και τα οργανωμένα κάμπινγκ

    Το καλοκαίρι του 2025 εκτός των άλλων- σήµανε και...

    Καλάβρυτα: Μουσείο Τυροκομίας από την Ιταλία στον Χελμό

    Μια φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα φαίνεται πως γεννιέται στα...

    Ο Χάρι και η Μέγκαν «επιστρέφουν» στο Παλάτι; Τα σενάρια συμφιλίωσης με τον βασιλιά Κάρολο

    Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι υπήρξε...

    Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Από μεσαιωνική έως ποπ μουσική

    Σε σκηνή ζωντανής καλλιτεχνικής δημιουργίας μεταμορφώνεται η Καλαμάτα, καθώς οι Διεθνείς...