“Έσβησε” 4χρονο αγοράκι

    Ημερομηνία:

    Τραγικές στιγμές περνάει η οικογένεια ενός 4χρονου αγοριού από τη Θάσο, που πέθανε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδάκι μεταφέρθηκε το βράδυ των Θεοφανείων, με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας του Πρίνου, στη Θάσο.

    Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

    Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

    Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα τα ξημερώματα, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

    Απαντήσεις για το τι έχει συμβεί αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που ξεγέλασε τον θάνατο στο Νοσοκομείο Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Το θαύμα της Παναγίας δια...