ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΕΒΑΣ: «Το φιλί της διαφθοράς» μια κοινωνική ανατομία από τον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη

    Ημερομηνία:

    Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το νέο – πρώτο εγχείρημα – βιβλίο του αγαπημένου συναδέλφου και φίλου Μιχάλη Μπαϊρακτάρη με τίτλο «Το φιλί της διαφθοράς» , που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις BOOKSTARS.

    Το βιβλίο περιγράφει ιστορίες της καθημερινότητας μ’ ένα τρόπο άμεσο, απλό, κατανοητό, που προκαλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη, γιατί οι χαρακτήρες του και όσα εξιστορεί δεν απέχουν από την πρακτική που συναντούμε στα βήματα συμπεριφορών ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

    Ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης, δημοσιογράφος με εμπειρία στον γραπτό και τον ραδιοτηλεοπτικό λόγο με παρρησία, θέση και άποψη μέσα από την «φωνή του πολίτη», την καθημερινή του εκπομπή στο «Ράδιο Γ» προσεγγίζει με ευαισθησία τις κοινωνικές καταστάσεις και περνά μηνύματα αποφυγής συνηθειών που οδηγούν στην παρακμή.

    Στο «φιλί της διαφθοράς» οι εμμονές μπλέκουν με τους εφιάλτες  που καταβάλλουν το τίμημα μιας ζωής γεμάτης με αυταπάτες και επίπλαστη χίμαιρα.

    Οι φυλακές είναι ο χώρος όπου «ξεκαθαρίζουν οι λογαριασμοί» και οδηγούν σε ατέρμονες συζητήσεις και αναζητήσεις για τα κακώς και τα καλώς κείμενα.

    Περίοπτη θέση στο βιβλίο, κατέχει ασφαλώς και η Πάτρα με τους εργολάβους και τα δημόσια έργα, που είχαν την τιμητική τους την προηγούμενη δεκαετία, με τη διαδικασία των δημοπρασιών και τους αμαρτωλούς συμβιβασμούς για την κατακύρωσή τους στους ισχυρούς ενδιαφερόμενους που μοίραζαν φιλοδωρήματα «αέρα» στους φερόμενους ως ανταγωνιστές τους.

    Το βιβλίο παρ’ ότι χαρακτηρίζεται ως αστυνομικό μυθιστόρημα, διαθέτει εχέγγυα μιας ευρύτερης ανατομίας και αναστοχασμών με πολυεπίπεδη προσέγγιση και περιεχόμενο.

    Ευχόμαστε ολόψυχα καλοτάξιδο το καινούριο βιβλίο του αγαπητού Μιχάλη, επί χρόνια Προέδρου του Β΄ βάθμιου  Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΠΗΝ και με αδημονία αναμένουμε και το δεύτερο πόνημά του.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΕΒΑΣ

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΕΒΑΣ: «Το φιλί της διαφθοράς» μια κοινωνική ανατομία από τον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πετάς στη λεκάνη της τουαλέτας

    Μπορεί να φαίνεται αθώο να πετάμε σκουπίδια στην τουαλέτα και να...

    Εσυ, τι επίπεδο σεξουαλικής ευεξίας έχεις;

    Οι περισσότεροι από εμάς, όταν σκεφτόμαστε το σεξ και...

    Αμετάβλητα τα όρια ηλικίας για σύνταξη έως το 2029

    Αντίστροφα για χιλιάδες ασφαλισμένους συνεχίζει να μετράει το… ασφαλιστικό...

    9 στους 10 με κράνος στην Πάτρα

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...