Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης

    Ημερομηνία:

    Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.

    Ο Αλέξης Χαρίτσης θα παραστεί στην συγκέντρωση μνήμης στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα , που θα γίνει στις 6 το απόγευμα.

    Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει και επαφές με πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή, που στηρίζουν τη “Νέα Αριστερά”. Άλλωστε το υπό σύσταση κόμμα διαθέτει στην Αχαΐα μια βουλευτή , τη Σία Αναγνωστοπούλου, έχει οργανώσει γραφεία, στην οδό Ερμού, ενώ έκανε δυναμική εμφάνιση , την πρώτη πανελλαδικά με δικό του πανό και μπλοκ σε πρόσφατη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεταγραφή – βόμβα για τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο! Μετά την “Πελοπόννησο” σε… αντίπαλο “μαγαζί”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd/

    Μαρία Αντωνά: «Η απώλεια της μαμάς μου ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω βιώσει»

    Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά την Τετάρτη – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου (κατηγορία 4)  για εκδήλωση πυρκαγιάς στην...