ΕΓΛΥΚΑΔΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εβλεπαν τηλεόραση στο σαλόνι και είχαν “έφοδο” στην κρεβατοκάμαρα!

    Ημερομηνία:

    «Αλωνίζουν» οι κλέπτες και οι διαρρήκτες στην περιοχή της Ανατολικής Πάτρας, με τους κάτοικους να μην τολμούν πλέον να αφήσουν ανοικτό παράθυρο, ξέροντας ότι μπορεί να βρουν τον επίδοξο διαρρήκτη στο σαλόνι του σπιτιού τους.

    Το περιστατικό που έγινε πριν από μερικές μέρες στην περιοχή του Γηροκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες  είναι χαρακτηριστικό. Οι ένοικοι είχαν αφήσει ξεκλείδωτο το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και ήταν μέσα στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση.

    Oι Διαρρήκτες όμως μπήκαν αρχικά από την αυλή του σπιτιού, αγνόησαν τον σκύλο που ήταν δεμένος και γάβγιζε και στη συνέχεια σκαρφάλωσαν από το παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα, παίρνοντας από εκεί κοσμήματα σημαντικής αξίας.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που οι διαρρήκτες έκλεβαν οι ένοικοι ήταν στο σαλόνι, αλλά δεν πήραν χαμπάρι κάτι, αφού οι δράστες αποδείχτηκαν «αίλουροι»  και ταυτόχρονα αθόρυβοι, έχοντας προφανώς ανάλογη εμπειρία.

    Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό. Σύμφωνα με κατοίκους της Περιβόλας, της Εγλυκάδας, του Ριγανόκαμπου, αλλά και του Γηροκομείου οι επίδοξοι διαρρήκτες  διακρίνονται πλέον όχι μόνο για το θράσος τους, αλλά και για την ικανότητα τους.

    «Τόσα χρόνια που δρουν ανεξέλεγκτα έχουν μάθει και είναι εκπαιδευμένοι. Είσαι μέσα στο σπίτι, τρως στο σαλόνι και σε κλέβουν στην κρεβατοκάμαρα» αναφέρει κάτοικος της εκεί περιοχής που έχει ζήσει μια ανάλογη εμπειρία.

    Κι όλα αυτά τα συμβάντα προέρχονται κατά μεγάλο ποσοστό,  σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής από τον καταυλισμό των Ρομά στον Ριγανόκαμπο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop