Υποχρεωτική από 1η Μαρτίου η διασύνδεση των POS στις λαϊκές αγορές με το my data της ΑΑΔΕ – Τι θα γίνει με τα vouchers

    Ημερομηνία:

    Από την 1η Μαρτίου του νέου έτους, θα είναι πλέον υποχρεωτική η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS και μεταξύ τους αλλά και με το my data της ΑΑΔΕ, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος, Άγγελος Δερετζής, μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του κλάδου με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη και κυβερνητικούς παράγοντες του υπουργείου.

    Ο κ. Δερετζής διευκρίνισε πως μέσα στο Φεβρουάριο σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη θα ανοίξει και 4ος κύκλος VOUTCHER, οπότε και οι πωλητές θα μπορέσουν να προμηθευτούν δύο κουπόνια αξίας 450 ευρώ.

    Τα θέματα της συνάντησης

    Στη συνάντηση τέθηκε και το νέο φορολογικό, καθώς οι επαγγελματίες εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τον τρόπο υπολογισμού του φορολογητέου εισοδήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    iPhone 17: Αλλαγές σε κάμερες, υλικά και τιμές – Τι φέρνει η νέα σειρά προϊόντων της Apple

    Η Apple, όπως συνηθίζει κάθε φθινόπωρο, αναμένεται να παρουσιάσει τα...

    ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες υπέρ της Παλαιστίνης με μπροστάρη τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Κινητοποίηση υπέρ της Παλαιστίνης στην Πάτρα με συμμετοχή εκατοντάδω...

    Η Nissan λανσάρει το X-Trail NISMO

    Το X-Trail NISMO έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει σπορ επιδόσεις:  Eντυπωσιακή...