Μεγάλη νίκη του Προμηθέα

    Ημερομηνία:

    Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και πήρε μια σημαντική νίκη με 75-58 κόντρα στο Περιστέρι, ανεβαίνοντας στο 3-2. Πρώτος σκόρερ ο Μίλερ με 20 πόντους.

    Στο 3-2 ανέβηκε ο Προμηθέας, αφού επικράτησε εύκολα με για τη Basket League του Περιστερίου.

    Η ομάδα του Πεδουλάκη έπεσε στο 5-4.

    Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίλερ με 20 , ενώ στον αντίποδα ο Μάντζαρης είχε 11 και ο Πέτεγουεϊ 12.

    Το ματς

    To Περιστέρι μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε το 0-8 στο 3’ χάρη στον Κρόκετ, αναγκάζοντας τον Μάκη Γιατρά να καλέσει timeout. Ο Αγραβάνης έκανε το 13-15 στο 9’ για να έρθει ο ΜακΛίν και να γράψει το 13-17 στο 10’.

    Ο Μάντζαρης έκανε το 27-31 για το Περιστέρι στο 16’, ενώ το τρίποντο του Γιαννόπουλου έγραψε το 35-35 στο ημίχρονο. Οι 2 ομάδες είχαν από 10 λάθη στα πρώτα 20 λεπτά.

    Το τρίποντο του Μίλερ έδωσε προβάδισμα 11 πόντων στου σύνολο του Γιατρά (51-40), με τον Αθηναίου να εκτοξεύει τη διαφορά στο +16 (62-46), 7 λεπτά πριν το τέλος του ματς. Ο Πέτεγουεϊ μείωσε σε 65-56. Ο Ίαν Μίλερ πέτυχε γκολ-φάουλ για το 70-58 στο 39′ και κλείδωσε το ματς.

    Τα δεκάλεπτα: 13-17, 35-35, 53-44, 75-58

    https://www.gazzetta.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιστολή στην φον ντερ Λάιεν από την Ελλάδα και άλλες 13 χώρες της ΕΕ – Ζητούν να μην κοπούν τα περιφερειακά κονδύλια

    Σκληρή είναι η μάχη που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, δύο...

    Ελένη Φουρέιρα: Η ατάκα για την καταγωγή της σε συναυλία της – «Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός» (Βίντεο)

    Μια εκρηκτική βραδιά χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το...

    Η Κέιτ Μίντλετον χωρίς περιστροφές- H σκληρή αλήθεια για τον καρκίνο και οι αντιδράσεις του κόσμου

    Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ξανά, μετά από την αιφνίδια απόσυρσή της...