Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ηλεία με τον 45χρονο αγνοούμενο – 7η μέρα ερευνών

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζονται για έβδομη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες στην περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

    Φλίγκος

    Παρά το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έχουν ερευνήσει όλες αυτές τις ημέρες τον χείμαρρο της Κόβιτσας Ηλείας, όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, αλλά και τον γειτονικό ποταμό Αλφειό, δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

    ICECAP

    Στις σημερινές έρευνες μετέχουν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, μία ομάδα με έξι άτομα από την 6η ΕΜΟΔΕ, καθώς και μία ομάδα με τέσσερα άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία διαθέτει και δύο λέμβους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες θα επαναληφθούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, στις παρόχθιες περιοχές, αλλά και στον Αλφειό ποταμό, μέχρι τις εκβολές του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πιερρακάκης: Έως το καλοκαίρι έρχεται το νομοσχέδιο για τη δημόσια περιουσία για να πέσουν ακίνητα στην αγορά

    Νομοσχέδιο για την δημόσια περιουσία, από κοινωφελή ιδρύματα ή σχολάζουσες...

    Τα δέντρα που χάνονται – Ασθένειες καταστρέφουν το ελληνικό οικοσύστημα

    Πεύκα, έλατα και πλατάνια κινδυνεύουν με αφανισμό στη χώρα...