Αεροδρόμιο Νάξου: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι

    Ημερομηνία:

    Σε εξαιρετικά άβολη στιγμή ήρθε ένα ζευγάρι αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Νάξου. Σύμφωνα με το cyclades,gr, το ζευγάρι λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες του από τον ειδικό έλεγχο που βρίσκεται στην αίθουσα επιβίβασης.

    Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, φάνηκε από τη βαλίτσα ένα ζευγάρι με χειροπέδες, με αποτέλεσμα. Τότε το ζευγάρι κλήθηκε να ανοίξει τη βαλίτσα, ενώπιων των αστυνομικών.

    Αυτό που είδαν τελικά οι αστυνομικοί που έλεγξαν την βαλίτσα, βρήκαν γούνινες χειροπέδες. Αμέσως ο συναγερμός έληξε και το ζευγάρι επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Αχαΐα μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον πρωτογενή τομέα της νέας εποχής

    Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας...

    Σημαντικές ζημιές στο παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ, φωτογραφίες και βίντεο

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από το παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη την...

    Καταδικάστηκε πατέρας επειδή ο γιος του σκότωσε τέσσερις ανθρώπους σε σχολείο των ΗΠΑ

    O πατέρας ενός Αμερικανού εφήβου, που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...