ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ να επιθεωρήσει τις οροφές που έπεφταν στο Ρίο… και τραυματίστηκε!

    Ημερομηνία:

    Ελαφριά τραυματίστηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, όταν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά την πτώση οροφής στην Β’ Ορθοπεδική και στην Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου.

    Ο κ. Καρβέλης δέχτηκε αντικείμενο από την οροφή στο πόδι ενώ επιθεωρούσε την βλάβη πτώσης οροφής στην Μαιευιτική Κλινική

    Ο ίδιος, παρά το γεγονός οτι του υποδείχτηκε να πάει στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και παρά το γεγονός οτι αιμορραργούσε στο πόδι, επέλεξε μετά τις πρώτες βοήθειες να επιστρέψει στο σπίτι του.

    Δεν  θα υπάρξει καμία παρέμβαση στα σημεία όπυ παρατηρήθηκαν οι πτώσεις, πριν γίνουν επισταμένοι έλεγχοι από τις τεχνικές Υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου

     

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ να επιθεωρήσει τις οροφές που έπεφταν στο Ρίο... και τραυματίστηκε!

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ να επιθεωρήσει τις οροφές που έπεφταν στο Ρίο... και τραυματίστηκε! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ να επιθεωρήσει τις οροφές που έπεφταν στο Ρίο... και τραυματίστηκε! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ να επιθεωρήσει τις οροφές που έπεφταν στο Ρίο... και τραυματίστηκε!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού

    Με το αίσθημα της ανακούφισης «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό της η Μάγδα...

    Αχαΐα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών

    Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης...

    “Αντίλαλοι μνήμης” από την ομάδα χοροθεάτρου «ΟΡΜΗΤΕΣ» του Πανεπιστημίου Πατρών

    «ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΜΝΗΜΗΣ» Πόσο μας ορίζει η μνήμη; Και τι απομένει...

    Φαίη Σκορδά: Η ατάκα για τον γάμο της που την έφερε σε αμηχανία

    Τα πειράγματα προς τη Φαίη Σκορδά συνεχίζονται αμείωτα στον αέρα της...