Ο Μάνος Δασκαλάκης πρώτος μάρτυρας κατηγορίας κατά της Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Με την 34χρονη κατηγορούμενη ξανά ενώπιον του πρώην συζύγου της, που είναι και ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας, η πολυαναμενόμενη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας διεκόπη χθες  το πρωί για 3η φορά.

    Αιτία το γεγονός πως η διορισμένη από το δικαστήριο συνήγορος του πατέρα παίρνει μέρος στην αποχή των δικηγόρων που συνεχίζεται.

    Η 34χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατό τους, με ασφυξία. Η Μαλένα ξεψύχησε το 2019 και η Ίριδα δυο χρόνια μετά, στην κούνια του σπιτιού της, στην Πάτρα.

    Η πλευρά της 34χρονης υποστηρίζει ότι η αλήθεια για τους θανάτους των παιδιών της, αποτυπωνόταν στις αρχικές ιατροδικαστές εξετάσεις, που στην πορεία ανατράπηκαν.

    Τα όσα θα ακολουθήσουν περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον και τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που τα τελευταία 2 χρόνια έκαναν αναλύσεις και εκτιμήσεις.

    Η δίκη αναβλήθηκε χθες για τις 12Φεβρουαρίου λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις λόγοι λόγοι που είσαι πάντα κουρασμένος

    Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις… κουρασμένος, ή για να...

    Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά των τοξικών ανθρώπων

    Στη ζωή μας, όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που φαίνεται...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Και όμως τα κρουασάν δεν προέρχονται από τη Γαλλία

    Το κρουασάν έχει μια ιστορία που ταξιδεύει μέσα στους αιώνες και...