«Βρέθηκαν πολλά βίντεο με ερωτικές τους συναντήσεις», λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

    Ημερομηνία:

    Μια 34χρονη στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πρώην σύντροφός της βιντεοσκοπούσε παράνομα τις ερωτικές τους συναντήσεις με τον ίδιο να την μηνύει για εκβίαση.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη πήγε στην αστυνομία τον υπολογιστή του 57χρονου με τον οποίο είχε σχέση, ο οποίος είχε βίντεο με τις ερωτικές τους συναντήσεις.

    Ο Λευτέρης Μπλιώνας δικηγόρος της 34χρονης είπε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. «Ο φίλος της εντολέως μου βιντεοσκοπούσε παράνομα τις ερωτικές τους συναντήσεις, τις αποθήκευε σε δικό του υπολογιστή εν αγνοία της.  Όταν την Κυριακή ξαφνικά είδε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τις σκηνές αυτές κατευθείαν πήρε τον υπολογιστή και προσέφυγε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια ο φίλος της πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε έγκλιση για απόπειρα εκβίασης».

    Η 34χρονη συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει… «Κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης που έγινε μετά  από μήνυση του του φίλου της όταν πήγε τον υπολογιστή του στις αρμόδιες αρχές. Ανακάλυψε τυχαία ότι την βιντεοσκοπούσε όταν πήγε στο σπίτι του».

    Τέλος για το αν τα βίντεο ήταν για προσωπική χρήση ή κάτι άλλο ο δικηγόρος ανέφερε… «Είναι κάτι το οποίο θα ερευνήσουν οι αρχές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...

    Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα

    Ραγίζει καρδιές το τελευταίο sms που έστειλαν δύο αδελφές, η 13χρονη...

    Γιώργος Παπαδάκης: «Η απόφασή μου να σταματήσω κάποια στιγμή έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια, είχα γίνει γραφικός»

    Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην...