Καθομολόγηση Νέων Διδακτόρων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

    Ημερομηνία:

    Σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΣΑΕ) του Ε.Α.Π., Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη, και του Επιβλέποντα Καθηγητή κ. Γεώργιου Βλαχάκη, η καθομολόγηση των Νέων Διδακτόρων, της κ. Όλγας Μούτσιανου και της κ. Μαρίας Χούπη.

    Ο Επιβλέπων Καθηγητής κ. Γεώργιος Βλαχάκης δήλωσε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις νέες διδάκτορες, των οποίων οι διατριβές είναι υψηλού επιπέδου και συμβάλουν στην εξέλιξη της έρευνας στα θέματα Επικοινωνίας της Επιστήμης.

    Η Διοίκηση και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στις δύο νέες διδάκτορες και καλή συνέχεια στο έργο τους.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    Παντρεύτηκε ηθοποιός από τον «Παράδεισο κυριών»

    Κι άλλος γάμος στη σόουμπιζ έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο....

    «Κουμπαριά» του Στράτου Τζώρτζογλου με τη μαφία – Τον πάντρεψε αρχινονός της Κρήτης

    Αδελφικός φίλος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου είναι ο ένας από...