Καθομολόγηση Νέων Διδακτόρων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

    Ημερομηνία:

    Σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΣΑΕ) του Ε.Α.Π., Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη, και του Επιβλέποντα Καθηγητή κ. Γεώργιου Βλαχάκη, η καθομολόγηση των Νέων Διδακτόρων, της κ. Όλγας Μούτσιανου και της κ. Μαρίας Χούπη.

    Ο Επιβλέπων Καθηγητής κ. Γεώργιος Βλαχάκης δήλωσε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις νέες διδάκτορες, των οποίων οι διατριβές είναι υψηλού επιπέδου και συμβάλουν στην εξέλιξη της έρευνας στα θέματα Επικοινωνίας της Επιστήμης.

    Η Διοίκηση και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στις δύο νέες διδάκτορες και καλή συνέχεια στο έργο τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρολίγον τραγωδία για 7χρονο κοριτσάκι στην Ημαθία – Καταπλακώθηκε από πόρτα

    Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Ημαθία όταν ένα 7χρονο...

    Εμετική ενέργεια από γνωστό “ιδιωτικό ερευνητή”! Εβαζε την σύντροφό του να υπογράφει… δωδεκάλογο υποταγής! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ

    Την κινηματογραφική επιτυχία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» φαίνεται πως θέλησε να...

    Τρία αφροδισιακά αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις

    Η ερωτική επιθυμία γεννιέται από την διέγερση όλων των...

    Γκάζι: Θάνατος 16χρονης έξω από club μετά από κατανάλωση αλκοόλ- Τρεις ακόμη κλήσεις για μέθη στο ίδιο σημείο

    Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Οκτωβρίου...