Χρυσοχοΐδης: «Ανοίγουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου»

    Ημερομηνία:

    Βασική προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και θα μεταδοθεί στις 22:00 της Τρίτης 23 Ιανουαρίου.

    «Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε «Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

    Ρεαλιστική θεωρεί ο υπουργός τη συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα. «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας».

    Και υποσχέθηκε: «θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία να τα οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και να τελειώνουμε γιατί είναι οργανωμένο έγκλημα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι

    Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο ½ κιλό κριθαράκι χοντρό ...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε νωρίς”, ο άνθρωπος που “φώτισε” την πόλη! Γνωστός επιχειρηματίας – ΦΩΤΟ

    "Έσβησε" στις 3 σήμερα τα ξημερώματα ο άνθρωπος που...

    Συνελήφθη μαστροπός που εξέδιδε ανήλικη στην περιοχή της Ελευσίνας

    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας, ένας 31χρονος ο...