Ήταν κλειστός χαρακτήρας – Το προφίλ του Μπάμπη Κούτσικου

    Ημερομηνία:

    Ο Μπάμπης Κούτσικος είχε έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα αναχωρούσε πίσω στην Ιταλία όπου εργαζόταν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

    Στην Ιταλία εργαζόταν τους τελευταίους μήνες σε μια εταιρεία με φωτοβολταϊκά. Όπως αποκαλύπτει η αδερφή του ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας, του μεροκάματου και της ξενιτιάς και ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του και τις αδερφές του. Ο Μπάμπης όπως λένε δεν θα ξεκινούσε ποτέ καβγά αφού ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων.«Επειδή η δουλειά ήταν από εδώ κι εκεί είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό, είχε πει ότι θα πάει να μαζέψει λεφτά από την Ιταλία και θα σταματήσει. Ήθελε να κατασταλάξει κάπου. Δεν ήθελε να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. 18 Θα τα έβαζε στην καινούργια βαλίτσα», είχε πει η αδελφή του στο «Φως στο Τούνελ».

    Ο κύκλος του 31χρονου ήταν μικρός και για κυνήγι πήγαινε μόνο με έναν συνωνόματο φίλο του και τον κρεοπώλη. Πριν φύγει για Ιταλία, ο Μπάμπης εργάστηκε για σεζόν στη Σαντορίνη.

    Επιστρέφοντας από εκεί, αποκάλυψε για πρώτη φορά στη μητέρα του πως είχε δανείσει μόνο στον κρεοπώλη το «τρελό» ποσό των 17.000 ευρώ σε ένα χρόνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρχίζει την υλοποίηση πρωτοβουλιών με ορίζοντα το 2027

    Με τη διαβεβαίωση προς τους συνομιλητές του στη Νέα...

    Ανεβάζουν στροφές οι Έλληνες εφοπλιστές

    Από τα τέλη του καλοκαιριού έως και τα μέσα...

    Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Διονύση Ζάχο στην Πάτρα

    Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού φορέα «Φωτεινό Αστέρι»,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν τα κατάφερε η 9χρονη Σταματίνα

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα από τον θάνατο της μικρής...
    Best Shop