Αχαΐα: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Γενικού Νοσοκομείου  Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκρήξεις στο Eco Wizard του Χάρη Βαφειά: Επίθεση με μαγνητικές νάρκες το πιθανό αίτιο

    Δύο διαδοχικές εκρήξεις στο μηχανοστάσιο του δεξαμενόπλοιου Eco Wizard, ιδιοκτησίας της...

    Μεταγραφή – βόμβα για τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο! Μετά την “Πελοπόννησο” σε… αντίπαλο “μαγαζί”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd/

    Μαρία Αντωνά: «Η απώλεια της μαμάς μου ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω βιώσει»

    Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά την Τετάρτη – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου (κατηγορία 4)  για εκδήλωση πυρκαγιάς στην...