Θανάσης Αλευράς για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Μου αρέσει που «λυσσάνε» και «τρώγονται» οι παπάδες

    Ημερομηνία:

    Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε συνέντευξη και τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

    Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πιστεύω του.

    Φλίγκος

    «Από τα διαβάσματα και τις προσλαμβάνουσές μου, κατέληξα στο ότι δεν είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε. Δεν καταβάλλω κάποια προσπάθεια για να πείσω κάποιον για τα πιστεύω μου κι όταν σίγουρα, αυτός δεν το γνωρίζει, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, να του αλλάξεις απόψεις. Αυτά διαμορφώνονται από πολύ νωρίς», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι επειδή οι τέχνες είναι λίγο θεραπευτικές ότι μπορεί να εμπνεύσεις κάποιον και να ακούσει κάτι που στο περιβάλλον του δεν το έχει ακούσει προηγουμένως. Είναι ένα παράθυρο η τέχνη, όμως δεν μπορεί να σε αλλάξει εξ’ ολοκλήρου μόνο αυτό».
    Όσο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει, ανέφερε: «Ακούω ευχάριστα αυτή την συζήτηση. Ήρθε η ώρα να τηρήσουμε κάποιους κανόνες που όλα τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν αποφασίσει. Έχει ήδη καθυστερήσει. Μου αρέσει και το κομμάτι της τεκνοθεσίας που ανοίγει. Μου αρέσει που “λυσσάνε” και τρώγονται οι παπάδες. Αυτά τα ζητήματα δεν χρειάζονται την γνώμη της εκκλησίας ή της γειτονιάς. Υπάρχουν οι νομοθέτες».

    Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Το βουλευτικό σώμα λαμβάνει υπόψιν και την εκκλησία και την γνώμη κάποιων ανθρώπων, γιατί μπορεί να θέλει να “χαϊδέψει τα αυτιά” των συντηρητικών. Υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια που δεν έχουν κανένα εχέγγυο με το παιδί τους, δεν αναγνωρίζονται και οι δύο. Γελάω με αυτούς που λένε ότι θα χαλάσει η δομή της οικογένειας. Πόσο φτιαγμένη μπορεί να είναι μία οικογενειακή δομή και θα έρθουν οι ομόφυλοι να την αλλάξουν;».Κλείνοντας, είπε: «Ως Θανάσης, δεν πιστεύω ότι το 2024 κάνουμε κουβέντα για ρατσισμό και ομοφοβία. Είναι πολύ πίσω οι άνθρωποι. Έχει εξελιχθεί η κοινωνία όμως. Δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας. Δεν έχω τέτοιο κάλεσμα για να νιώσω μία τέτοια ολοκλήρωση. Απολαμβάνω τα παιδιά των φίλων μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμια αναγνώριση για το μαγαζί του καθηγητή σεισμολογίας Ακη Τσελέντη στο Φισκάρδο – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%84%ce%bf/

    Σενάρια για ερημοποίηση της μισής Ελλάδας: Το 50% του νερού χάνεται πριν τη βρύση

    Στο εφιαλτικό αύριο που ξημερώνει για την Ελλάδα, η υπερβολική...

    Tι δείχνει έρευνα για τους άνδρες που κερδίζουν λιγότερα χρήματα από τις γυναίκες τους

    Οι έρευνες δείχνουν ότι τα χρήματα που κερδίζουμε μπορούν...