ΠΑΤΡΑ: Μπαίνουν καρναβαλικά στεφάνια σε πλατείες

    Ημερομηνία:

    “Πάμε όλοι μαζί για το καλύτερο καρναβάλι που έχουμε ζήσει” τόνισε μεταξύ άλλων στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη ο αντιπρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Δημήτρης Δημησιάνος.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκατάσταση καρναβαλικών στοιχείων και μπαστάκων στην Πάτρα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια μέσα στις επόμενες ημέρες. Το βάρος, όπως έχει ξαναπεί, θα πέσει στο κέντρο της Πάτρας, καθώς εκεί υπάρχει και η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ενώ ανέφερε ότι έχουν πείσει πάνω σε αυτό το ζήτημα τοπικά συμβούλια, συλλόγους και κοινότητες. Είπε όμως και ορισμένες ειδήσεις: Οι τεχνίτες στο Καρναβαλικό Συνεργείο βρίσκονται σε πυρετό εργασιών για την κατασκευή φωτεινών στεφανιών και λαμπιονιών, σαν και αυτά που είδαμε την περίοδο των Χριστουγέννων, τα οποία θα μπουν σε πλατείες όπου υπάρχει έντονη δεντροφύτευση.

    Δηλαδή, σε πλατείες όπως η Όλγας, η Τριών Ναυάρχων, τα Ψηλαλώνια και (ίσως) η πλατεία Πίνδου. Επίσης ενδέχεται να μπουν και δύο μεγάλες μπαλαρίνες στο μπαλκονάκι του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων (αν αφήσει ο εργολάβος καθώς το θέατρο βρίσκεται υπό ανακαίνιση), ενώ θα συνεχιστεί το σκηνικό με τις παρέες μπαστάκων σε διάφορα σημεία του κέντρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ετσι θα είναι το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό

    Ο κεντρικός, παλιός διάδρομος προσγείωσης- απογείωσης γίνεται ο κεντρικός πεζόδρομος,...

    Χαιρετισμοί της Παναγίας – Η περίοδος που τα μοναστήρια γεμίζουν πιστούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας

    Σήμερα οι δρόμοι δεν οδηγούν απλά σε προορισμούς, αλλά...

    Το Πακιστάν χτύπησε 22 τοποθεσίες στο Αφγανιστάν, νεκρά 274 μέλη των Ταλιμπάν – Διάλογο ζητά η Καμπούλ

    Σε νέα φάση κλιμάκωσης εισέρχονται οι σχέσεις Πακιστάν και Αφγανιστάν,...

    Digital Marketing: Πότε (και γιατί) είναι η στιγμή να το αναθέσεις σε ειδικούς;

    Ίσως μόλις ξεκίνησες κάτι δικό σου ή έχεις αναλάβει...