Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 43χρονο Πατρινό από την Εγλυκάδα

    Ημερομηνία:

    Στη δημοσιότητα έδωσαν νωρίτερα οι ελληνικές αρχές τα στοιχεία του 43χρονου ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά για παρενόχληση 13χρονης μέσω social media.

    Η ανακοίνωση της αστυνομίας

    “Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

    Πρόκειται για τον:

    ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟ Αριστείδη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 17-08-1981 στην Πάτρα.

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 01-08-2024 και ώρα 15:00’, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

    Δείτε φωτογραφίες του εδώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Νεκρή γυναίκα στην Ροδιά

    Την τελευταία της πνοή στην θάλασσα άφησε χθες το...

    ΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα στον 62χρονο που προκάλεσε τροχαίο και ακρωτηριάστηκε 53χρονη

    Την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών...

    Μουντιάλ Συλλόγων 2025: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά η Φλουμινένσε, 2-1 την Αλ Χιλάλ

    Η Φλουμινένσε έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της...

    Την Ιερά Μονή Βατοπεδίου επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθωνική Πολιτεία, ο...