Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν βρεθεί ένας συνεργάτης μου και πει ότι πλήρωσε όταν βγήκε μαζί μου, θα ψεύδεται ασυστόλως

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

    Φλίγκος

    Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» κι ένα απόσπασμα των δηλώσεών του προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

    ICECAP

    «Εγώ με το χρήμα ήμουν “τρύπια τσέπη”. Είχα χρήματα κι είχα τους συνεργάτες μου από μια εκπομπή, είκοσι άτομα και τους έλεγα “πάμε να φάμε”. Δεν πλήρωσαν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
    Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν βρεθεί ένας συνεργάτης μου και πει ότι πλήρωσε όταν βγήκε μαζί μου, θα ψεύδεται ασυστόλως. Είχα μια γενναιοδωρία, γιατί μπορώ και συνδέομαι με τη χαρά του άλλου. Αφού είχα τα λεφτά δεν τα υπολόγιζα, δεν τα σεβάστηκα κιόλας».
    Όσο για την οικονομική του καταστροφή, είπε: «Όταν καταστράφηκα οικονομικά δεν ήταν επένδυση, ήταν βοήθεια σε έναν φίλο. Έβαλα υπογραφές για να παρθούν κάποια δάνεια, δεν έκανα επένδυση».

    Τέλος, είπε: «Σήμερα δεν έχω χρήμα, για να έχω σχέση με το χρήμα. Δεν πρωτοτυπώ κιόλας. Κι ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήμα».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Kεντροαριστερά: Ο δεκάλογος της… ήττας

    Αν πηγαίνεις μπροστά απ’ το κοπάδι, ρίχνε καμιά ματιά...

    Στα €3,4 δισ. οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος – Αυξήθηκαν κατά €1 δισ. το 2024

    Σημαντική αύξηση παρουσίασαν το προηγούμενο έτος οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των...

    TτΕ: Ποιος είναι ο χάρτης των επιχειρηματικών δανείων το 2024 (γραφήματα)

    Oι τράπεζες χαλάρωσαν τους όρους χορήγησης δανείων προς τις Μη Χρηματοπιστωτικές Επιχειρήσεις στοιχείο το οποίο...