Απίθανο εξιτήριο από Νοσοκομείο της Λάρισας: Η νοσηλεία πέτυχε, ο ασθενής… απεβίωσε!

    Ημερομηνία:

    Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Έδωσαν εξιτήριο σε ασθενή που πέθανε, γράφοντας μάλιστα πως η έκβαση της νοσηλείας του είναι καλή.

    Στο εξιτήριο όπου έχουν σβηστεί όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αναφέρεται πως προσβλήθηκε από κολοβακτηρίδιο νοσηλεύτηκε με την έκβαση μάλιστα της νοσηλείας του να είναι καλή αφού χαρακτηρίζεται βελτιωμένη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως μία σειρά παρακάτω διαβάζει κανείς τον τύπο της «εξαγωγής», δηλαδή τον τρόπο που πήρε εξιτήριο ο ασθενής, βλέπει πως… πέθανε!

    «Όλη η αθάνατη Ελλαδάρα σε ένα εξιτήριο. Η νοσηλεία επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε. Όμως, μάλλον θα έγινε ζόμπι, οπότε κάθε φορά που θα ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχει μαζί του το χαρτί, διότι δεν κρατάν ηλεκτρονικό αρχείο ή δεν έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα ζόμπι.» σχολιάζει ο κ. Τζήμερος.

    ejitirio

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...

    Ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Νικολακόπουλο στην Εξεταστική

    Έχοντας παρέλθει πέντε μήνες συνεδριάσεων και πάνω από 350...

    Η έκπληξη στην Ιωάννα Τούνη από τον σύντροφό της για τον έναν χρόνο σχέσης!

    Μία έκπληξη έκανε στην Ιωάννα Τούνη ο σύντροφός της για τον...

    Πάτρα: Η πίτα στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης σήμερα...