ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ: Με αιχμές για τους “αποστάτες” του ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Με  αιχμές για τους αποστάτες, στους οποίους απέναντι βρέθηκε η Ώρα Πατρών μίλησε ο Γιώργος Ρώρος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρας Πατρών του κόμματος, χθες 4-2-2024, στην εκδήλωση κοπής της πίτας των ΟΜ Ανατολικού Διαμερίσματος κια Προσφυγικών.

    Στην συνέχεια ο Γιώργος Ρώρος έκοψε κομμάτι τονίζοντας:

    «Αυτό το κομμάτι το κόβω στην Ώρα Πατρών, που κράτησε ζωντανή την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνιστήκαμε απέναντι σε γραφειοκράτες στο κόμμα, να δημιουργήσουμε πανελλαδική αυτοδιοικητική παράταξη, γιατί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ριζώσει στην κοινωνία δεν πάει πουθενά» τόνισε εξακοντίζοντας βέλη κατά των αποστατών για υπονομευτική αδράνεια.

    Και συνέχισε:

    «Τώρα συζητάμε για τα μέγκα γιωτ, για την μαρίνα και λοιπά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι παρών και να πάρει θέση και όχι να σιωπά. Η παράταξη μας Ώρα Πατρών, για όλα αυτά και θέσεις είχε και επιμέναμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε δήμο, ο οποίος θα προχωρά με ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα. Ειδάλλως θα βρεθούμε όπως με το νερό, που το παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πατρέων για να δημιουργηθεί διαδημοτικός φορέας, αλλά δυστυχώς η αλαφροσύνη του Δημάρχου Πελετίδη, δεν το πήρε και κατέληξε να έρθει η ΝΔ και να το δώσει σε ιδιώτη. Τώρα καιγόμαστε, αλλά έχει ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν δημιούργησε στην βάση αισθητήρες ώστε να παρεμβαίνει. Είναι αυτό που είχε πει κάποτε ο Κύρκος: Είμαστε ένα εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος και δεν έχουμε διανομή, τις κολώνες που θα διανεμηθεί στους καταναλωτές» κατέληξε και έκοψε το κομμάτι και υπέρ της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΗΜΕΡΑ: Η Πάτρα αποχαιρετά την Νάνσυ Κουτσουγέρα

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΚΩΝ. ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΤΩΝ 46 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    ΜΟΛΙΣ 59 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ: Τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στη θάλασσα

    Μοιραίο μπάνιο για 59χρονο χθες στην Πλαζ, παρά τις...

    Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Πατρινό δικηγόρο Ανδρέα Κολλιόπουλο

    ΚΗΔΕΙΑ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΩΤ. ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 52) ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27-6-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΜΑΡΙΑ χήρα ΔΗΜ. ΛΕΣΣΗ ΕΤΩΝ 93 Κηδεύουμε την Τετάρτη...