Στις φυλακές Τρίπολης ο 78χρονος για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 78χρονος από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του από την ηλικία των 9 ετών.

    Ο 78χρονος από το Κερατσίνι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά το πρωί της Δευτέρας (05.02.24). Μετά την απολογία του για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Μάλιστα, βίαζε την εγγονή του μέσα στο σπίτι της στο Κερατσίνι, ωπωφελούμενος από το γεγονός ότι ήταν μόνος μαζί της σε χρόνο κατά τον οποίο η μητέρα της βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού με τη γιαγιά της.

    Φλίγκος

    Το κοριτσάκι αδυνατώντας να σηκώνει πλέον το βαρύ σταυρό του μαρτυρίου, αποκάλυψε στην μητέρα της όλα είχαν συμβεί και μετά από μήνυση ο 78χρονος συνελήφθη.

    «Σήμερα η Δικαιοσύνη απέδωσε σε πρώτη φάση τα μέγιστα«, δήλωσε από την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας της ανήλικης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λουκέτο έβαλαν 1.500 φούρνοι – «Διπλασιάστηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος»

    «Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν διπλασιαστεί και από τα 900...

    Ακτή Ελεφαντοστού: Ιπποπόταμος βύθισε πλοιάριο – Αγνοούνται 11 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα βρέφος

    Αγωνία για την τύχη δεκάδων ανθρώπων που αγνοούνται μετά...

    Επιστρέφει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη

    Η Εισαγγελέας Εφετών κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτημα αναίρεσης της απόφασης του Μεικτού...

    Επενδυτές – γίγαντες βάζουν πλώρη για Πάτρα και Κατάκολο: Στην τελική ευθεία για προσφορές

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την παραχώρηση...