ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμος διέγραψε χρέη 18.000 ευρώ από γνωστή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων! Τι συνέβη;

    Ημερομηνία:

    Από την παράταξη Σβόλη ανακοινώθηκαν τα εξής: Από το έτος 2019 ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να προστατεύσει και να ενισχύσει το ταμείο του Δήμου εισπράττοντας οφειλές παρελθόντων οικονομικών ετών.

    – Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων ψήφισε στις 6/2/2024 την οριστική  διαγραφή ποσού 18.920,28 ευρώ από οφειλές επιχειρήσεων εκμίσθωσης αυτοκινήτων, στηριζόμενη σε νομοθεσία του 2021. Οι οφειλές αυτές αφορούσαν παραβάσεις διατάξεων που ρυθμίζουν τη στάθμευση (ΚΟΚ) για το χρονικό διάστημα προ της 23ης Φεβρουαρίου του 2007.

    – Είχε το χρονικό περιθώριο η Δημοτική Αρχή, από τότε που ανέλαβε (2014) έως και τον Φεβρουάριο του 2021, να αναζητήσει και να εισπράξει το άνωθεν ποσό.

    – Η αδράνεια, η απραξία και ο λαϊκισμός οδήγησε σε απώλεια εσόδων για την οποία οφείλει η Δημοτική Αρχή να δώσει τις απαντήσεις στον Πατραϊκό λαό.

    – Η Δημοτική Παράταξη « Πάτρα Ενωμένη», δια του εκπροσώπου της Φίλιππου Οικονόμου, δεν υπερψήφισε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ Η ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Σε 3 ώρες στην Πάτρα

    Στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στα δικαστήρια της πρώην σχολής...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΦΩΤ. ΚΟΥΛΗ ΕΤΩΝ 71 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8-7-2025...

    Καλλιθέα: 48χρονος αστυνομικός ο νεκρός στο τροχαίο – Η μηχανή του «καρφώθηκε» κάτω από φορτηγό

    Αστυνομικός είναι ο αναβάτης της μηχανής που έχασε τη ζωή...

    Εκδήλωση Μνήμης Για Τους Πεσόντες Εκ Κορφών Καλαβρύτων

    Εκδηλώσεις στη μνήμη του Ήρωα καταδρομέα Σωτηρίου Τζουρά που...