Επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους και τον έστειλαν στο νοσοκομείο – Άγριες σκηνές μέσα στο σχολείο

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μαθητής σχολείου, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από άγρια επίθεση συμμαθητών του. Έγιναν πέντε συλλήψεις.

    Κρούσμα βίας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΛ), όταν πέντε μαθητές χτύπησαν συμμαθητή τους, με συνέπεια το 18χρονο θύμα να απευθυνθεί προληπτικά σε νοσοκομείο.

    ο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο προσώπων. Πρόκειται για μαθητές, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Όπως έγινε γνωστό, το συμβάν έγινε την περασμένη Τετάρτη (7/2), με τις συλλήψεις να γίνονται το επόμενο 24ωρο.

    ο 18χρονο θύμα ένιωσε ζαλάδα και γι’ αυτό το λόγο απευθύνθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Κατά πληροφορίες, το επεισόδιο δεν συνδέεται με οπαδικά κίνητρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μουρτζούκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά...

    Αγιοκατατάχθηκε ο π. Δημήτριος Γκαγκαστάθης!

    Χαρμόσυνα χτυπούν από σήμερα οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη...

    ΠΑΤΡΑ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας αύριο  Πέμπτη...