ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 βουλευτές Αχαϊας που ψηφίζουν το νομοσχέδιο

    Ημερομηνία:

    Άλλοι αναφέρονται στο δικαίωμα της ισότητας, άλλοι μιλούν για εμπορευματοποίηση και άλλοι ταυτίζονται με τις θέσεις της Εκκλησίας που μιλά για “αμαρτία”.

    Η ουσία είναι πως το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων έχει διχάσει με τις δύο πλευρές να ξιφουλκούν για το ποιός έχει το δίκαιο με το μέρος του.

    Η διχασμός αυτός καταγράφεται και μεταξύ των 9 αχαιών βουλευτών, με το “ναι” υπέρ του νομοσχεδίου να κερδίζει με “διαφορά στήθους”.

    Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τάσσονται υπέρ είναι η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Ιάσοντας Φωτήλας, ενώ ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης από την πρώτη στιγμή δήλωσε αντίθετος.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος θα δώσει θετική ψήφο, όπως και η Σία Αναγνωστοπούλου, ως βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

    Υποστηρικτής του νομοσχεδίου δηλώνει και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Στους αρνητές καταγράφονται ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Σπύρος Τσιρώνης της Νίκης, που μάλιστα βρέθηκε την Κυριακή και στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την Μητρόπολη Πατρών στον Αγιο Ανδρέα, αλλά και ο βουλευτής των Σπαρτιατών  Γιώργος Ασπιώτης.

    ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 βουλευτές Αχαϊας που ψηφίζουν το νομοσχέδιο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΤΗ: Νέο phising σε email επιχειρηματιών της Πάτρας

    Σε μια από τις πιο πρόσφατες επιχειρήσεις Phishing με...

    ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ: Οπλοφορούσε… έξω από κλαμπ της Πάτρας

    Οπλοφορούσε έξω από πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της...

    ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ: Χρήση χασίς από ανήλικο… στο Γυμνάσιο Κ. Αχαϊας!

    8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Προθεσμία για να απολογηθούν την...

    Δ. ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Φορολογικό νομοσχέδιο βιτρίνα – η Αχαΐα μένει πάλι εκτός ελάφρυνσης

    Η κυβέρνηση πανηγυρίζει, η κοινωνία στενάζε Η κυβέρνηση μπορεί να...