Νεαρός μετέφερε παράτυπους μετανάστες – Έσπασε μπάρες διοδίων για να διαφύγει

    Ημερομηνία:

    Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ξημερώματα Κυριακής  συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

    Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εθνική Οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο άντρα, ο οποίος, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και, προχωρώντας σε επικίνδυνους ελιγμούς, έσπασε τις μπάρες σε τρεις σταθμούς διοδίων. Στη συνέχεια, ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

    Διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι ο συλληφθείς στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

    Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...

    Ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Νικολακόπουλο στην Εξεταστική

    Έχοντας παρέλθει πέντε μήνες συνεδριάσεων και πάνω από 350...

    Η έκπληξη στην Ιωάννα Τούνη από τον σύντροφό της για τον έναν χρόνο σχέσης!

    Μία έκπληξη έκανε στην Ιωάννα Τούνη ο σύντροφός της για τον...

    Πάτρα: Η πίτα στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης σήμερα...