Survivor: Αυτή την παίκτρια χρυσοπλήρωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπει στο ριάλιτι

    Ημερομηνία:

    Στο φετινό Survivor εκτός από νέους παίκτες, βλέπουμε και κάποιους παλιούς μας γνώριμους. Όπως είναι φυσικό οι παλιοί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή κάποια εξαιρετικά καλά ποσά, προκειμένου να μπουν ξανά.

    Ανάμεσα στους έμπειρους παίκτες είναι και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μπήκε στο παιχνίδι για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μάλιστα, η Μαχήτρια σε δηλώσεις της πριν από λίγους μήνες είχε πει: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί ή ότι κάποιος θα το πει, πραγματικά με τιμά».
    «Δεν κλείνω καμία πόρτα για ένα “Survivor All Star 2”, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο όμως να πάω τρίτη φορά ειδικά συνεχόμενη. Μου αρέσει η ζωή μου έξω και μου είχε λείψει πάρα πολύ, αλλά έχω μάθει να μην λέω ποτέ, ποτέ» σημείωσε.
    Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει η αθλήτρια έχει κάνει μία “χρυσή” συμφωνία με την παραγωγή του Survivor, αφού με την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης κερδίζει 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Βέβαια την καλύτερη συμφωνία φαίνεται ότι την έχει κάνει ο James, ο  οποίος απ’ ότι ακούγεται για κάθε του εβδομάδα στο παιχνίδι παίρνει 12.000 ευρώ. 
    Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα που λαμβάνουν οι μη αναγνωρίσιμοι παίκτες του Survivor είναι πολύ λιγότερα, καθώς παίρνουν 600-1.000 ευρώ την εβδομάδα.
    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Aποκαλύφθηκε ο μασκοφόρος λαμπαδηδρόμος

    Μια πιθανή λύση στο μυστήριο πίσω από την ταυτότητα...

    Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας την Κυριακή – Που θα φτάσει 38 βαθμούς ο υδράργυρος

    Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Κυριακή. Οι άνεμοι στα δυτικά αρχικά θα...

    Κασσελάκης: Νέα “ασπίδα” στον Πολάκη, με στοχευμένα “πυρά” προς διαφωνούντες

    Πλήρη κάλυψη στον Παύλο Πολάκη για ακόμη μια φορά...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος τραυματίας του φρικτού τροχαίου – Χειρουργήθηκε στο κεφάλι στο 401

    Δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή στη Μεσσηνία, όπου τέσσερις άνθρωποι...