Πρώτο βήμα για τρεις δήμους στην ηλεκτροκίνηση

    Ημερομηνία:

    Τρεις δήμοι της Αχαΐας (Πατρέων, Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας) καθορίστηκαν από το «Πράσινο Ταμείο» ως προσωρινοί δικαιούχοι για τα σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
    Συνολικά, το διοικητικό συμβούλιο του «Πράσινου Ταμείου» καθόρισε 254 δήμους ως προσωρινούς δικαιούχους στο σχετικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα («Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020») και αποφάσισε τη διάθεση συνολικού ποσού μέχρι 11,5 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την υλοποίηση των εν λόγω προτάσεων των δήμων.
    Στην Πάτρα αναλογεί ποσό 74,4 χιλ. ευρώ, στο δήμο Αιγιάλειας 24,8 χιλ. και στη Δυτική Αχαΐα 39,6 χιλ. ευρώ. Ο φορέας θα προχωρήσει στην εξέταση των δικαιολογητικών που θα υποβάλουν οι δήμοι και στη συνέχεια θα καθορίσει τους οριστικούς δικαιούχους-δήμους, ώστε να αποδεσμεύσει το τελικό ποσό χρηματοδότησής τους. Η εκπόνηση των σχεδίων και η υποβολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει εντός έξι μηνών, δηλαδή εντός της προθεσμίας που έχει τεθεί με υπουργική απόφαση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...