ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα στα ηνία του Εμπορικού Συλλόγου! ΔΕΙΤΕ ποια προορίζουν για Πρόεδρο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η Ερμιόνη Διονυσάτου φαίνεται ότι θα είναι η νέα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, ύστερα από την παραίτηση του Κώστα Ζαφειρόπουλου. 

    Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις που γίνονται από τα μέλη που έχουν απομείνει στην προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου, χωρίς όμως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκπλήξεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας που αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

    Το σίγουρο είναι ένα: Ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι από την παράταξη του Γιώργου Βαγενά, του μέχρι πρότινος α’ αντιπροέδρου, με τον ίδιο να μην διεκδικεί εντέλει την προεδρία, αλλά να βάζει έμπιστο μέλος της παράταξης του. Όπως είναι η μέχρι τώρα ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ερμιόνη Διονυσάτου.

    Η παράταξη του Γιώργου Βαγενά θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο προεδρείο μετά από την προσάρτηση του Χρήστου Σολωμού από την παράταξη του Κώστα Ζαφειρόπουλου στην πρώτη. Πάντως από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ζαφειρόπουλος τονίζει:

    “Αποφάσισα να φύγω τώρα γιατί όπως είχα πει και είχα αποφασίσει θέλω να δώσει το έδαφος σε νέα παιδιά για να ασχοληθούν με τον Εμπορικό Σύλλογο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να έχουν αφήσει κάτι σε εκκρεμότητα, πέρα από το Open Mall που και αυτό διεκπεραιώνεται, αλλά καθυστερεί λόγω δικαστικών διαμαχών μεταξύ εταιρειών που διεκδικούν ένα υπό έργο. 

    Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για πολλά ζητήματα του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και γενικότερα των εμπόρων, πολλές φορές μόνος μου και χωρίς την απαιτούμενη βοήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση”.

    Στα σημαντικά πράγματα που πέτυχε ο κ. Ζαφειρόπουλος κατά τη διάρκεια της θητείας του, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ήταν το γεγονός ότι κατάφερε και με δικές του πρωτοβουλίες έβαλε στο ίδιο τραπέζι όλους τους φορείς για να συζητήσουν και να δοθούν λύσεις για το θέμα της ενεργειακής κρίσης και της εκτόξευσης του ρεύματος που απασχολούσε δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και το ζήτημα του ΤΑΣ και την αποπεράτωση του κτιρίου του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων ακινήτων της περιουσίας του φορέα.

    Και φυσικά το Open Mall το οποίο στην διάρκεια της θητείας του μπήκε στο τελικό στάδιο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος παραιτείται από πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά μένει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

     

    ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα στα ηνία του Εμπορικού Συλλόγου! ΔΕΙΤΕ ποια προορίζουν για Πρόεδρο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναυάγιο Τιτανικού: Διαλύεται στο βυθό – Συγκλονιστικές εικόνες

    Μία νέα αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού αποκάλυψε τα αποτελέσματα της...

    Τράπεζες: Επιβραδύνεται η στροφή στις προθεσμιακές καταθέσεις

    Επιβραδύνθηκε το 2024 η στροφή των καταθετών στις προθεσμιακές...

    Αυστραλία: Ένοχος για 307 σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανηλίκων δήλωσε υπάλληλος παιδικών σταθμών

    Ο πρώην υπάλληλος παιδικών σταθμών Άσλεϊ Πολ Γκρίφιθ δήλωσε ένοχος για...

    To λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, σύμφωνα με γιατρό – «Μπορεί να είναι κακό για την υγεία σας»

    Δερματολόγος αποκάλυψε ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε όλοι όταν...
    Best Shop