ΠΑΤΡΑ: Το ΚΚΕ καταγγέλλει δύο αστυνομικούς! Επεισόδιο στην Κανακάρη

    Ημερομηνία:

    Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, προκλητική, αυθαίρετη και ειρωνική στάση δύο αστυνομικών στην Πάτρα, χθες το βράδυ, σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

    Φλίγκος

    Οι δύο αστυνομικοί, αφού ακολούθησαν το όχημα που επέβαιναν οι σύντροφοι, το σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Κανακάρη και προχώρησαν αναίτια σε σωματικό έλεγχο, με πρόσχημα έλεγχο για ναρκωτικά, ενώ τα στελέχη του Κόμματος είχαν βγει για αφισοκόλληση. Έδειξαν, στη συνέχεια, υπερβάλλοντα ζήλο στον έλεγχο και στο αυτοκίνητο που ανήκει στο ΚΚΕ.

    Οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

    ICECAP

    Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιου είδους ενέργειες, ειδικά μία μέρα πριν την απεργία της 28ης Φλεβάρη, θα περιορίσουν τη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ και θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Αυτές οι ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες, ούτε από το ΚΚΕ, ούτε από το εργατικό λαϊκό κίνημα που αυτές τις μέρες είναι στους δρόμους.

     

    Όλες και όλοι στην απεργία, αύριο Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αλλάζουν ταρτάν στο Παμπελοποννησιακό

    Στις σημειώσεις της Κυβέρνησης, στα θέματα που αφορούν την...

    ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτυρίες για το κλάδεμα δένδρων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως

    Αντιδράσεις ξεσήκωσαν οι εργασίες κλαδέματος που έγιναν από τα...

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    ΠΑΤΡΑ – ΡΕΤΡΟ: Το επεισόδιο στο εργοστάσιο Σαλτέλ στις 7 Μαίου 1900

    Ένα περιστατικό συμπλοκής μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή της Πάτρας...