ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Οι ταξιτζήδες κατέλαβαν το γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

    Ημερομηνία:

    Μετ’ εμποδίων θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ καθώς το ένα μετά το άλλο τα σωματεία εργαζομένων εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις.

    Από την πλευρά τους, οι οδηγοί ταξί έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο. Aυτή την ώρα, βρίσκονται έξω από  το υπουργείο Μεταφορών 200 αυτοκινητιστές.

    «Η κυβέρνηση έχει τις μεταφορές σε ύψιστη προτεραιότητα. Ακούμε τα αιτήματά σας, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και θα μιλήσουμε με τους αντιπροσώπους», είπε η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία συναντήθηκε νωρίτερα με τους οδηγούς ταξί.

    Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, άκουσε τα αιτήματα, η αντιπροσωπεία δεν ικανοποιήθηκε με όσα ειπώθηκαν, και προχώρησε  σε κατάληψη του γραφείου της.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...