“Βολές” από την “Νέα Πάτρα” για τα ανταποδοτικά τέλη – Μιλάει για… Λαϊκή Υποκρισία

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της η νέα Πάτρα αναφέρει τα εξής: «Αύξηση 100% των ανταποδοτικών τελών προτείνει η Λαϊκή Υποκρισία για το 2024 στην Πάτρα. Η έναρξη της Καρναβαλικής περιόδου στην Πάτρα για το 2024, συμπίπτει με την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας για αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά την σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

    Μια αύξηση που αγγίζει ακόμη και το 100% σε κάποιες περιπτώσεις, αδιαφορώντας ότι «γονατίζουν» οικονομικά Ελευθέρους Επαγγελματίες, οδηγώντας τους πιθανόν στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους και στην Ανεργία. Η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας στην Πάτρα, με πρόσχημα και αφήγημα ότι η Κυβέρνηση δεν δίνει τους νομοθετημένους πόρους, προχωρά σε έναν Αντιλαϊκό Προϋπολογισμό.

    Έπεσε και η Μάσκα της δήθεν φιλολαϊκής Δημοτικής Αρχής.  Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», είμαστε αντίθετη στην επιχειρούμενη οικονομική αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών του Δήμου μας.

    Καλούμε τη Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ- ΠΕΛΕΤΙΔΗ να διατήρηση τα ανταποδοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους στα περσινά επίπεδα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεαροί παγίδευσαν 16χρονο μέσω social media και τον ξυλοκόπησαν

    Δύο 18χρονοι και μία 16χρονη συνελήφθησαν για επεισόδιο που...

    Επίτιμη Δημότης Ναυπακτίας η Δρ. Ολυμπία Βικάτου – ΦΩΤΟ

    Β.Γκίζας: «Για όλα όσα έχετε και έχουμε από κοινού...

    Πτήσεις: Αλλαγές από σήμερα στις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τι ισχύει για χειραποσκευές και υγρά

    Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε...
    Best Shop