ΠΑΤΡΑ – ΟΔΟΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: Οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο, σκότωσε γατάκι… και έφυγε!

    Ημερομηνία:

    Σοκάρει η ανάρτηση της γνωστής φιλόζωης πατρινής και βοηθός δημάρχου στα θέματα των αδέσποτων ζώων, Αλεξάνδρας Δημοπούλου.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή οδηγός χτύπησε θανάσιμα ένα γατάκι και σηκώθηκε και έφυγε, ενώ στη συνέχεια για να ξεφύγει από τις παρατηρήσεις διερχομένων οδηγών και πεζών, παραβίασε το φανάρι.

    Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Σήμερα στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα, στο ύψος περίπου της διασταύρωσης με την οδό Γενναδίου διερχόμενος με αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα ένα γάτο που ταϊζόταν στην περιοχή, παρότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες ειδοποιήθηκε με κορναρίσματα να σταματήσει, είδε το ζώο, και εν τέλει επιτάχυνε.

    Πρόλαβαν τον οδηγό στο φανάρι, του επεσήμαναν ότι χτύπησε ζώο και δεν πρέπει να φύγει, αυτός έκανε νόημα “παρατήστε με” και στη συνέχεια πέρασε με κόκκινο και φανάρι της οδού Παπαφλέσσα, και έφυγε.

    Προς τιμήν τους 2 από τους μάρτυρες του συμβάντος (ένας οδηγός ταξί, συγκλονισμένος με αυτό που είδε μπροστά του, και ένας φιλόζωος εθελοντής που κάνει μεγάλο έργο στην περιοχή), έτρεξαν το ζώο αμέσως σε κτηνίατρο κοντινό, αλλά το ζώο εξέπνευσε σε πολύ λίγα λεπτά.

    Τρίτος άνθρωπος – εθελοντής έτρεξε στην Αστυνομία αμέσως να ρωτήσει τη διαδικασία για την καταγγελία κι αφού έλαβε τις οδηγίες, ετοιμάστηκε έκθεση από τον κτηνίατρο.

    Οι 2 μάρτυρες κατάθεσαν τα πάντα αναλυτικά στο Β’ ΑΤ Πατρών, όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας ήταν πλήρως ενημερωμένος για το νόμο, ευαισθητοποιημένος και συνεργάσιμος.  Θα πρέπει επιτέλους στη σημερινή κοινωνία τα ζώα να μην αντιμετωπίζονται με πλήρη ανευθυνότητα και σκληρότητα.

    Άλλωστε σύμφωνα με το Ν. 4830/2021, στην περίπτωση “Εγκατάλειψης τραυματισμένου ζώου μετά από τροχαίο ατύχημα” επιβάλλονται Διοικητικές κυρώσεις και Πρόστιμα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η εγκατάλειψη του παλαιού Δημαρχείου – ΦΩΤΟ

    Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης. Για να αναδείξει την...

    ΑΧΑΪΑ: Δεν χαρίστηκε ο Σταυρογιαννόπουλος

    Σύμφωνα με τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ, Τάσο Σταυρογιαννόπουλο, τα...

    ΑΧΑΪΑ: Ρατσιστικά σχόλια… γιατί είναι gay

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%87%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-gay/  

    ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζονται οι κόντρες…

    Τα ίδια… Παντελάκη μου,  κάθε βράδυ μετά τις 23:00...
    Best Shop