ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Γιάννη Μπαλάρη – Ενεργός πολίτης με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά

    Ημερομηνία:

    Σοκ στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Μπαλάρη σε ηλικία 62 ετών, λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί.

    Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (1978-1983). Επαγγελματικά ασχολήθηκε με τον χώρο της πληροφορικής, ενώ τα τελευταία χρόνια, ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

    Ηταν ενεργός πολίτης με πολιτική και συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Αριστερού Αριστερού Ρεύματος και της Λαϊκής Ενότητας και υποψήφιος με την «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

    Οι φίλοι του στον Εμπορικό Σύλλογο και οι σύντροφοι του, στο Αριστερό Ρεύμα και στη Λαϊκή Ενότητα τον αποχαιρετούν με θλίψη.

    Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αχαΐας εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Μπαλάρη.

    Ο Γιάννης Μπαλάρης στρατευμένος από τα νεανικά του χρόνια στην Αριστερά, αγωνίσθηκε με πάθος και αφοσίωση για το Δίκαιο, την Δημοκρατία και την Ισότητα μετέχοντας σε πολιτικούς σχηματισμούς της Αριστεράς. Η πολιτική και κοινωνική του παρουσία ήταν ισχυρή και μέσα από την συνδικαλιστική του δράση στο χώρο των εμποροβιοτεχνών, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

    Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ιωάννα και στους οικείους του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πιο εύκολη η ρύθμιση οφειλών

    Σημαντικά πιο προσιτή για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις...

    Επίδομα θέρμανσης: Τι ισχύει για καυσόξυλα και πέλετ – Τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους

    Η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης 2025-2026 τέθηκε σε λειτουργία, δίνοντας...

    Σε τροχιά προς τη Σελήνη ο «διαστημικός καταστροφέας»: Ανησυχία για τον επικίνδυνο αστεροειδή – Μπορεί να εξουδετερωθεί με πυρηνικά;

    Ανησυχία προκαλεί στους επιστήμονες ο αστεροειδής 2024 YR4, καθώς σύμφωνα με...

    Επίδομα θέρμανσης: Οι παγίδες και τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους

    «Φωτιά» έχει πάρει η πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ. Τα νοικοκυριά...