Τέμπη: «Είδα την Ιφιγένεια να είμαι η μισή μέσα στο βαγόνι και η άλλη μισή έξω» – Συγκλονίζει σύντροφος θύματος

    Ημερομηνία:

    «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί», δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα, που έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

    Ο Φάνης που ήταν κι εκείνος στο μοιραίο τρένο, ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, μιλά για τις εφιαλτικές σκηνές που καταγράφτηκαν μπροστά στα μάτια του, με τη σύντροφό του να πεθαίνει και εκείνον να τραυματίζεται.

    Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, όπου βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

    Στην συνέχεια, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο, όπου ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του το επέτρεψαν, καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

    Στην ερώτηση πώς είναι σήμερα απάντησε: «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 15, την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜ. ΛΥΚΟΘΑΝΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΤΩΝ 67 Κηδεύουμε την...

    Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού

    Τα ραντεβού μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα. Αν ρίξετε,...

    ΑΧΑΪΑ: Αυτός είναι ο πατέρας τριών παιδιών που σκοτώθηκε στην έκρηξη! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

    Τραγωδία στην Δυτική Αχαϊα. Ενας 55χρονος ψυκτικός από τα...