Άννα Μαστοράκου: «Στηρίζουμε το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και στην πρόσβαση σε κάθε είδους φυσική δραστηριότητα»

    Ημερομηνία:

    Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά, στο γραφείο της, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», Δημήτρη  Κανελλόπουλο.

    Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανάπτυξη δράσεων προαγωγής της υγείας των ατόμων με αναπηρία μέσω του αθλητισμού.

    ICECAP

    Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας αναφέρθηκε στην ανάγκη για ενίσχυση της φυσικής αγωγής των ατόμων με αναπηρία και με χρόνιες παθήσεις καθώς συμβάλλει θετικά στην καρδιοαναπνευστική ικανότητα, στη μυϊκή δύναμη και στη ψυχοκοινωνική ευεξία, τονίζοντας παράλληλα πως θα στηρίξει έμπρακτα πρωτοβουλίες που βοηθούν τα άτομα με αναπηρία να αθληθούν και να προπονηθούν σε ίση βάση με το γενικό πληθυσμό.

    .

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακόμη πιο κοντά COSMOTE και TELEKOM – Συνένωση για τα δύο brands

    Ενώνουν δυνάμεις COSMOTE και TELEKOM και παρουσιάσουν μαζί τη νέα ταυτότητα COSMOTE TELEKOM. Αξιοποιώντας...

    Η εμβληματική μπουτίκ της Louis Vuitton στο Μιλάνο

    Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια εργασιών αποκατάστασης στο ιστορικό...

    Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σε πλήρη λειτουργία η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη Μεσσηνία

    Σε εμπορική λειτουργία βρίσκεται πλέον η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Καλλιρρόη...

    Ενημέρωση για τα εισιτήρια από την Παναχαϊκή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι η γενική είσοδος στην...