NEA ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ: Ενοχλούσε από το καλοκαίρι, προκάλεσε και… του έβρισε τη νεκρή αδελφή

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού με θύμα 21χρονο, που κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας πως δέχθηκε επίθεση από παρέα 10 ατόμων έξω από νυχτερινό κατάστημα στην πόλη του Αιγίου τα ξημερώματα της Κυριακής, καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση σε βάρος των δραστών, με αποτέλεσμα τη σύλληψη δυο νεαρών, φαίνεται πως έχει «κενά».

    Από θύμα ...δράστης ξυλοδαρμού στο Αίγιο - Δικηγόρος συλληφθέντος στην «Π»

    Ο δικηγόρος Αιγίου, Ακης Θεοδωρακόπουλος, συνήγορος 25χρονου συλληφθέντος, μιλώντας στην «Πελοπόννησο» περιγράφει μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού. «Το φερόμενο θύμα παρενοχλούσε τον εντολέα μου από το καλοκαίρι. Με εξυβρίσεις, με τηλεφωνικές και κατ΄ ιδίαν απειλές. Το Σάββατο που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επιτέθηκε φραστικά στον εντολέα μου, ο οποίος πήρε την κοπέλα του και έφυγαν από το μαγαζί. Ο νεαρός τον ακολούθησε βρίζοντάς τον μέχρι να φθάσει στο αυτοκίνητό του, όπου και του επιτέθηκε απρόκλητα χτυπώντας τον στην πλάτη. Ο πελάτης μου τότε γύρισε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Ο,τι έγινε, προκλήθηκε από τον 21χρονο».

    Οπως δηλώνει ο. Θεοδωρακόπουλος, ο 25χρονος εντολέας του, συνεχώς γινόταν αποδέκτης προκλητικής συμπεριφοράς από το φερόμενο ως θύμα. «Τον προκαλούσε συνεχώς, τον είχε συναντήσει σε κατάστημα και δεν δίστασε να εξυβρίσει τον πατέρα και τη μητέρα του, ακόμα και τη νεκρή αδελφή του».

    Η εμμονική συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 21χρονος εντοπίζεται στο γεγονός, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, ότι «θεωρούσε πως ο 25χρονος παρενοχλούσε την κοπέλα του, με την οποία διατηρούσε δεσμό προ τριετίας και με την οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση».

    Οι δύο συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο 25χρονος υπέβαλε μήνυση κατά του 21χρονου, για απειλές και εξύβριση κατ΄ εξακολούθηση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ με εντολή του ο κ. Θεοδωρακόπουλος θα προχωρήσει και στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νέο, μεγαλύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ Πάτρα γιορτάζει έναν χρόνο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

    Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, γιορτάζει τον πρώτο...

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...

    14 γρήγορα και πεντανόστιμα γλυκά χωρίς ψήσιμο

    Αν αναζητάτε ένα γλυκό χωρίς να σας κοστίζει χρόνο και να...

    Γιατί η σπαλομπριζόλα είναι πιο ακριβή από την μπριζόλα;

    Όταν παραγγέλνουμε μπριζόλα σε ένα εστιατόριο ή την επιλέγουμε στο κρεοπωλείο,...