ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 7,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο

    Ημερομηνία:

    Σε ανοδική τροχιά ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Δεκέμβριο, αν και οι όγκοι εμφάνισαν οριακές μεταβολές.

    Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η εξέλιξη για τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, με έτος βάσης 2015=100,0 και μήνα αναφοράς τον Δεκέμβριο 2023, σύμφωνα με στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής:

    – Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 7,3% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 αύξηση 12,8%.

    – Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 αύξηση 12,7%.

    ICECAP

    – Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 παρουσίασε αύξηση 3,6%.

    – Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 3,1%.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κίνα πληγώνει αποτελεσματικά τον Έλον Μασκ – Η έλλειψη των κινεζικών μαγνητών που πλήττει την… τσέπη του

    Η Κίνα από την έναρξη του οικονομικού πολέμου από τις ΗΠΑ έχει απαντήσει σε...

    Νύχτα αγωνίας στην Κωνσταντινούπολη – Φόβοι για έναν ακόμη μεγαλύτερο σεισμό μετά τα 6,2 Ρίχτερ

    Μια δύσκολη νύχτα πέρασαν εκατομμύρια άνθρωποι στην Κωνσταντινούπολη και τις γύρω...

    Ο μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης για τον καιρό στην Πάτρα και στην Αχαΐα

    Περίοδος αστάθειας και φυσιολογικών θερμοκρασιών γράφει σε ανάρτηση του...