Ανήλικοι έκαναν 21 κλοπές και απόπειρες στην Αιτωλοακαρνανία

    Ημερομηνία:

    Τα καταστήματα και τα περίπτερα στην Αιτωλοακαρνανία «χτυπούσαν» τα έξι μέλη μιας σπείρας που μετακινούνταν με κλεμμένα οχήματα, τέσσερα από τα οποία είναι ανήλικοι. Από τις 21 κλοπές που έκαναν, είχαν αρπάξει αλκοολούχα ποτά και πλήθος καπνικών προϊόντων και ειδών διατροφής, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.

    Τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν από το Νοέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2023 αυτοκίνητα από το Αγρίνιο και γειτονιές περιοχές και πήγαιναν με αυτά σε άλλες περιοχές όπου παραβίαζαν με λοστούς τα καταστήματα και τα περίπτερα. Μετά τις διαρρήξεις, εγκατέλειπαν τα κλεμμένα οχήματα σε κοντινά σημεία.

    Όμως, άφησαν αποτυπώματα σε αυτά κι έτσι οι τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 17, 16, 16 και 14 χρόνων και οι δυο ενήλικοι συνεργοί τους ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπής οχημάτων, καθώς και πέντε διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες σε καταστήματα.

    Σε βάρος των έξι δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολλές αλλαγές στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας

    Σε τροχιά πολλών αλλαγών βρίσκεται το ιστορικό κέντρο της...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.:«Μπαλάκι οι ευθύνες»

    Λακωνική ήταν η απάντηση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. σχετικά...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...

    Eρχονται αλλαγές στα στεγαστικά προγράμματα

    Στην επανεξέταση της στρατηγικής για τα στεγαστικά προγράμματα οδηγείται το...